SHOOU.

Luulin juuri etten ole koskaan pitänyt blogia. Muistinkin että Mercurian ykkösellä, duunasimme jotain kuntopäiväkirjaa. Periaatteessa olen siis jo tehnyt tämän "vaaditun kuusi blogipostausta eri päivämäärinä"- mission, mutten tiedä mitä maikat siitä ovat mieltä. Eduksiluetaanko ne vai julmasti sivuutetaanko kummallisilla perusteluilla. Anteeksi, ei ollut tarkoitus hyökätä heti. Oletan että kirjoitusta täytyy tehdä nyt ja heti.

Aiheita olisikin vaikka muille jakaa, sillä näkökantoja erilaisiin juttihin riittää. Valitsen kuitenkin niistä tämän Liiketalouden Perustutkinnon. Tekstini siitä ei tule olemaan aina hienoa, sillä esimerkiksi kaikki nämä etäkurssit ovat vaikuttaneet hyvin radikaalisti asennoitumiseen ja fiilikseeni kyseisestä tutkinnosta.

Mielestäni esimerkiksi jatkuvat työssäoppimiset ovat kyllä auttaneet ja olen ymmärtänyt työelämää niistä, mutta niitä on liikaa. LIIKAA. Nykyään näen sen turhien ja jopa mahdottomien näyttöjen suorituksena, joka loppupeleissä on vain resurssien huvetessa yksi keino saada kaltaisilleni opiskelijoille edes jonkin sortin oikea viikkorytmi. Pari kuukautta palkatonta työtä yleensä kuusi tuntia päivässä. Ei näin.

Laitan suoraa tähän loppuun aiheeseen sopivan linkin: https://yle.fi/uutiset/3-9828737

Kiitos ja näkemiin,

Ville

Kommentit